Uw vrijetijdsverzekeringen

De boog kan niet altijd gespannen staan, zorg daarom regelmatig voor afleiding. Tijd voor sport,  hobby en vakantie. RENSEN zorgt voor uw verzekeringen en helpt u bij calamiteiten, pech en schade.

Denk aan uw ontspanning

Premieberekening bootverzekering

Zorg voor sterke wachtwoorden, een goede virusscanner en controleer of uw virusscanner internet bescherming biedt bij geldtransacties en tegen ransomware. Gebruik geen verouderde (Vista, XP) software en installeer tijdig uw updates. Als het dan toch nog misgaat kunt u terugvallen op de RENSEN CyberProtect computercriminaliteitverzekering.

Polisvoorwaarden

Premieberekening hobby- sportuitrustingverzekering

Rensen ART voor kunst en muziekinstrumenten

Privé-verzamelaar voor kunstwerken, gebouw en inboedel

De privé-verzamelaarpolis is een RENSEN product van hoogstaande kwaliteit, op maat ontworpen voor de welstellende privé-verzamelaar, die zowel zijn kunstcollectie, inboedel, juwelen en bont, alsook gebouwen wereldwijd, in éénzelfde contract wil verzekeren.

Kunstverzamelaars

Kunst- en collectievoorwerpen, schilderijen van oude meesters en hedendaagse werken, zilver en antieke meubelen, maar ook elektrische treinen en stripverhalen. RENSEN Art stelt u een verzekering voor op maat…

Kunsthandel

Galerij, antiquair, handelaar?
WIJ ij bieden u een verzekering aangepast aan uw noden, met dekking voor uw stock, uw transporten « van nagel tot nagel », alsook voor beurzen en tentoonstellingen over de hele wereld…

Museum

Privé- en publieke musea, corporate collections, tijdelijke en permanente tentoonstellingen. RENSEN Art, partner van musea.

Kunsttentoonstelling

Als wereldleider op vlak van verzekering van kunstvoorwerpen garandeert RENSEN Art wereldwijd dekking voor tentoonstellingen met internationale faam, maar evengoed voor locale initiatieven…

Muziekinstrumenten

Orkesten, conservatoria, muziekscholen, professionele muzikanten en liefhebbers, privé- en publieke musea, klassieke en elektronische instrumenten… RENSEN verzekert het allemaal.

Problemen of vragen? Bel 0548-636440 of mail info@rensen.nl wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, ook bij schade.

U kunt hier de premie voor uw specifieke situatie per e-mail of per telefoon opvragen.

ART Kunst muziek aanvragen

Premieberekening mobiele apparatuurverzekering

Premieberekening éénmalige reisverzekering en/of annuleringsverzekering