ACTIE  Bedrijven en particulieren stappen over naar RegioBank

Regiobank voor particulieren en bedrijven.

RENSEN is zelfstandig adviseur van Regiobank Haarle en Nijverdal. Bedrijven en particulieren kunnen op ons kantoor geld storten en opnemen, maar ook thuis of op de zaak internetbankieren met telefoon, iPad of desktop. Is uw bank gesloten? Stap over naar RegioBank, net als vele andere particulieren en bedrijven. Kom naar ons kantoor met uw legitimatie, wij regelen alles voor u.
De overstapservice is hier speciaal voor opgericht.
Naar RegioBank

RegioBank voor zakelijk en particulier betalen

Particulier betalen:

Voor particulier betalen klik hier

Zakelijk betalen:
RegioBank

RegioBank zakelijk is voor elke ondernemer, Het maakt niet uit of u nu ZZP-er, MKB, een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kiest u de zakenrekening die bij uw situatie past.

Voor zakelijk betalen klik hier

Regiobank voor zakelijk en particulier sparen

Particulier sparen:

Voor particulier sparen klik hier

Voor het berekenen van uw spaardoel klik hier

 

 

Zakelijk sparen:

MeerKeuze Sparen is de zakelijke spaarrekening van RegioBank.MeerKeuze Sparen is de zakelijke spaarrekening van RegioBank. Een flexibele
spaarrekening met een goede rente waarmee u vrij of vast spaart op één zakelijke rekening.
Voor zakelijk sparen klik hier

Beheerd beleggen

RegioBank is enkele jaren geleden gestopt met beleggingen. RENSEN Assurantiën BV is onafhankelijk vermogensadviseur, heeft geen voorkeur voor een aanbieder. Spaarrekeningen leveren de laatste tijd nauwelijks nog iets op, als we de inflatie en de vermogensrendementsheffing meerekenen is het rendement zelfs negatief.
Met beheerd beleggen bieden wij tegen geringe advieskosten een laagdrempelige oplossing voor mensen die beleggen als een goed alternatief zien, maar er zelf geen omkijken naar willen hebben. Beheerd beleggen kan al vanaf € 50,- per maand of met een éénmalige storting vanaf € 1000,-. Maak vandaag nog een afspraak voor een adviesgesprek, in het 1e gratis kennismakingsgesprek wordt u duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. In het filmpje geven we alvast een voorproefje.

Geldlenen, voor particulier, starter of bedrijfsfinanciering

Lening voor particulieren:

Voor een particuliere lening klik hier

Heeft u een zakelijke lening nodig om een bedrijf op te starten?

Zakelijke financiering:

Heeft u een zakelijke lening nodig om een bedrijf op te starten? Of om een investering te doen? RegioBank verstrekt dit krediet niet, u vraagt het krediet aan via Qredits.

Lees meer

Hypotheekadvies

RENSEN Assurantiën BV is onafhankelijk hypotheekadviseur en heeft daarom geen voorkeur voor een aanbieder of geldverstrekker. De advieskosten van RENSEN behoren tot de laagste in de markt en het RENSEN hypotheekadvies wordt door hun klanten volgens consumentenorganisatie advieskeuze.nl hoog gewaardeerd. Maak vandaag nog een afspraak voor een goed hypotheekadvies, in het 1e gratis kennismakingsgesprek wordt u duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.


Bereken uw jaarinkomen


Bereken uw maximale hypotheek


Toon de actuele hypotheekrente

Alles onder één dak, voor uw gemak!

In 1974 startte Ben Rensen als jongste assurantie makelaar in Nederland de eerste verzekeringswinkel. Inmiddels is RENSEN uitgegroeid tot een landelijk werkend intermediair- en volmachtbedrijf, zelfstandig adviseur van RegioBank en een Makelaarskantoor. RENSEN adviseert particulieren en bedrijven inzake alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en makelaardij oz.

Maak kennis met ons

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Inschrijvenformulier

U kunt bij ons aan de balie geld storten en opnemen, maar ook internetbankieren met uw telefoon, tablet of desktop. De zilvervloot is terug. Overstappen is simpel, wij regelen alles voor u. BEL 24/7 naar 0548 – 636440 of mail naar: info@rensen.nl

Naar RegioBank

Waar vindt u ons?

Ons team