Bereken hier uw pechhulpverzekering

Pechhulpverzekering

Klik hier voor het aanvraagformulier

Maar wat als u onderweg gestrand bent?

Hanteer onderstaande volgorde:
1. Bel het pechhulp nummer op uw reisverzekering of:
2. Bel het nummer op uw groene kaart of:
3. Bel SOS international +31 (0) 20 651 51 51 of:
4. Organiseer uw eigen hulp via politie 112, omgeving, vrienden, kennissen en bewaar alle nota’s voor eventuele declaratie achteraf.
5. DIEFSTAL VOERTUIG bel buro Voertuigcriminaliteit +31 (0) 71 364 17 77 Doe altijd aangifte bij de politie, noteer de bureaugegevens als die niet meewerkt.
6. Onverzekerd? de APP “pechhulp on demand All Secure” biedt hulp tegen betaling.

Gaat u op reis naar het buitenland dan is de enige goede oplossing onze pechhulp verzekering voor uw voertuig op uw RENSEN REISVERZEKERING met BUITENLANDDEKKING. Die geldt zowel in Nederland als in het buitenland.

Beperkte alternatieve pechhulp: hangt af van hoe uw voertuig is verzekerd
Bij all risks (= ook WA + Casco) is afslepen en vervangend vervoer alleen gedekt bij een op de casco gedekt evenement bv na een aanrijding.
Nadeel: Alle gewone pech bijvoorbeeld door een motorstoring is NIET verzekerd. Dit geldt zowel in Nederland als in het buitenland.
Bij alleen WA verzekering is er geen enkele pechhulp verzekerd, maar als iemand anders aansprakelijk is voor uw schade, dan kunnen we ge gemaakte kosten achteraf op de schuldige tegenpartij verhalen. Nota’s vragen en bewaren! Dit geldt zowel in Nederland als in het buitenland.
U bent gestrand in het buitenland en u weet niet hoe u verzekerd bent?
SOS international +31 (0) 20 651 51 51 zij kunnen met uw kenteken nakijken waar u verzekerd bent en u of verder helpen of u doorverwijzen naar de betreffende verzekeraar. In de meeste gevallen wordt uitsluitend de absoluut noodzakelijke 1e hulp geboden bv een veilige plek en vervolghulp pas de 1e werkdag. Wordt u niet goed geholpen? Regel zo mogelijk uw eigen hulp via politie, kennissen, familie vrienden en bewaar uw nota’s; als later blijkt dat er een dekking is zijn die nota’s vereist.

Maatschappijen:
Europeesche                     +31 (0)20 – 651 57 77
Delta Lloyd                        +31 (0)26 – 400 23 90
Reaal                                  +31 (0)20 – 651 51 51
Maatschappij onbekend +31 (0)20 – 651 51 51 SOS international geef uw kenteken door

Heeft u een vraag over de pechhulpverzekering?          Stel uw vraag

pechhulp